Healing för kropp, sinne och själ

Läsning av orakelkort

Orakelkort är kraftfulla verktyg som hjälper oss att ansluta till vår inre visdom och intuitiva förmåga. Varje kort bär med sig unika symboler och budskap som kan öppna upp för insikter, klarhet och inspiration. Ida är en erfaren orakelkortläsare som skapar en trygg och stödjande miljö för dig att utforska dina frågor och hitta svar på ditt livs resa. Genom att dra kort och tolka dess innebörd kan du få en djupare förståelse för dina utmaningar och möjligheter. Idas mål är att stödja dig på din andliga resa och hjälpa dig att finna klarhet och frid.
Upplev kraften i orakelkort och låt oss tillsammans öppna dörren till självupptäckt och vägledning.

Vad är kristallhealing?
Ida erbjuder en unik upplevelse där kraften från olika kristaller används för att främja inre välbefinnande och energibalans. Genom varsamt utvalda kristaller och en ödmjuk närvaro skapar vi en fridfull miljö där du kan uppleva djup avslappning och läka på både fysisk och andlig nivå. Kristallhealing är en uråldrig praxis som använder sig av kristallernas energi för att rena, balansera och stärka kroppens egna energifält. Som terapeut vägleder Ida dig genom denna resa till inre harmoni, där varje session skräddarsys för att möta dina unika behov.
Upplev den lugnande kraften från kristaller och låt oss tillsammans skapa en stund av fridfullhet och läkande. Vi ser fram emot att dela denna resa med er och stödja er på vägen mot balans och välbefinnande.

Vad är Soundbath?
Soundbath är liggande ljudmeditation med sjungande ljud från 12 Alchemy Crystal Singing Bowls.  Skålarna tar dig med på en avslappnad resa långt bort från tid och rum. Vibrationerna lugnar kropp och sinne, stärker body-mind och soul samt centrerar ditt sinne. 

Vad är Aura Soma?
Aura-Soma är en holistisk metod för själslig och fysisk healing som kombinerar färgterapi, aromaterapi, och växtlära. Det grundades av Vicky Wall på 1980-talet. Centrala i Aura-Soma är deras ”Equilibrium-flaskor”, färgglada kombinationer av oljor, vatten och växtextrakt i två faser – en oljebaserad och en vattenbaserad. Dessa flaskor sägs representera olika aspekter av ens personlighet och undermedvetna och kan användas för självutforskning, personlig tillväxt och balansering av energi. Genom att välja flaskor utifrån intuitionen kan människor få insikter om sina inre behov och skapa förändringar i sitt liv. Aura-Soma används ofta som ett verktyg för personlig utveckling, själslig läkning och välbefinnande.