Stärk din body-mind, själ och centrera ditt sinne med soundbath 

Moon erbjuder Aura Soma, kristallhealing och Soundbath. Du kan boka din session enskilt eller i grupp till speciella tillställningar i ditt egna hem.

Vad är Soundbath?
Soundbath är liggande ljudmeditation med sjungande ljud från 12 Alchemy Crystal Singing Bowls.  Skålarna tar dig med på en avslappnad resa långt bort från tid och rum. Vibrationerna lugnar kropp och sinne, stärker body-mind och soul samt centrerar ditt sinne. 

Vad är Aura Soma?
Aura-Soma är en holistisk metod för själslig och fysisk healing som kombinerar färgterapi, aromaterapi, och växtlära. Det grundades av Vicky Wall på 1980-talet. Centrala i Aura-Soma är deras ”Equilibrium-flaskor”, färgglada kombinationer av oljor, vatten och växtextrakt i två faser – en oljebaserad och en vattenbaserad. Dessa flaskor sägs representera olika aspekter av ens personlighet och undermedvetna och kan användas för självutforskning, personlig tillväxt och balansering av energi. Genom att välja flaskor utifrån intuitionen kan människor få insikter om sina inre behov och skapa förändringar i sitt liv. Aura-Soma används ofta som ett verktyg för personlig utveckling, själslig läkning och välbefinnande.